Cauta

marți, 27 octombrie 2009

De ce avem nevoie de formare profesionala continua?


Intr-o lume a tehnologiei si vitezei, cei care doresc sa evolueze trebuie sa tina ritmul. Fiecare zi arata altfel, fiecare actiune trebuie regandita de fiecare data si asta pentru ca totul se misca. Si ca sa putem tine ritmul este clar ca trebuie sa avem informatie.


Conceptul de "formare profesionala continua" este din ce in ce mai prezent in jurul nostru. Ce inseamna insa acest concept? Pentru foarte multi, din pacate, fie furnizor de formare, fie participant la curs, totul se reduce la a primi o diploma frumoasa pentru a fi pusa in rama, la o alta ocazie de a prezenta sefilor "hartiuta" pentru a cere o marire de salariu. Pentru noi, cei de le EuroStudy, insa, formarea profesionala este un scop. Stim ca putem ajunge acolo unde ne dorim, atat ca indivizi, cat si ca societate, doar daca ne dezvoltam si mai ales, daca suntem constienti de acest lucru. De aceea am creat acest centru, unde cei care vin pleaca acasa cu mult mai mult decat o hartie ce atesta prezenta. Pleaca acasa cu motivatia de a face lucrurile mai bine, cu competentele necesare pentru a crea ceva maret, cu noi contacte si noi prieteni cu care simt ca pot incepe o colaborare sincera.


In primul rand, acestea sunt motivele pentru care formarea profesionala este necesara. Insa mai sunt multe alte motive pe care va lasam sa le descoperiti singuri si apoi sa le spuneti si celorlalti.


Spor la formare,

Echipa EuroStudy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu