Cauta

marți, 27 octombrie 2009

Programe de formare la EuroStudy


Desi e inca la inceput de drum, EuroStudy a organizat deja cateva programe de formare pentru liderii FSLI, care au inteles ca activitatea noastra vine ca un suport pentru ei, pentru a-si putea continua eficient misiunea ca lider sindical.


In primul rand, liderii de sindicat au sansa de a-si profesionaliza activitatea, participand la cursul de Delegat sindical national, in urma caruia vor primi un certificat de perfectionare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii care le atesta acest statut si le confera o calificare.



Astfel, pana acum s-au derulat programe de formare si workshop-uri cu urmatoarele teme:


  • Importanta certificarii ca Delegat sindical national (9 Octombrie 2009)

  • Comunicare (13 Octombrie 2009 )

  • Delegat sindical national (23 - 25 Octombrie 2009).

Primii participanti la cursul de Delegat sindical national au fost liderii sindicali din Suceava si Maramures. Cursul a fost unul interactiv, dandu-le posibilitatea celor care au participat sa faca si un schimb de experienta si de bune practici si, de asemenea, sa afle noi solutii si noi metode de actiune care sa le permita eficientizarea relatiilor cu membrii de sindicat pe care ii reprezinta. Cursul cuprinde urmatoarele module: activiatatea sindicale: rol si planificare, management (managementul resurselor umane, managementul conflictelor), comunicare, negociere si leadership, toate aplicabile in domeniul sindical.


In perioada urmatoare, participantii la acest curs vor sustine examenul pentru obtinerea certificatului CNFPA. Pana atunci, s-au bucurat de intalnirea cu colegii din tara intr-un cadru ce faciliteaza interrelationarea, munca in echipa si ... relaxarea: Ocna Sugatag, Centrul Eurosind.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu